Hlavní obsah

VIDEO: Útočník Vancouveru Burrows pokousal v bitce soupeřovi ruku

VANCOUVER

Vedení NHL bude po úvodním finále Stanleyova poháru mezi hokejisty Vancouveru a Bostonu řešit incident, při němž útočník domácích Canucks Alex Burrows kousl v šarvátce do ruky Patrice Bergerona. Incident se odehrál v závěru úvodní třetiny, když se oba hráče od sebe snažil odtrhnout jeden z rozhodčích.

Foto: Reuters

Centr Bostonu Bruins Patrice Bergeron se přetlačuje s Alexem Burrowsem z Vancouveru.

Článek

Burrowsovo počínání žádný sudí na ledě nepostřehl, ale zachytily ho televizní kamery. Záznamem se nyní bude zabývat disciplinární komise soutěže. Podle odhadů zámořských médií by opora Kosatek mohla obdržet jednozápasový trest a nuceně tak vypadnout ze sestavy. V utkání obdrželi Burrows i Bergeron tresty pouze za potyčku.

"Ano, opravdu mě trochu kousl do prstu," potvrdil novinářům Bergeron, který měl prst po utkání zabandážovaný. "Jeden z jeho zubů se dostal pod můj nehet, tak jsme to vydezinfikovali a vezmu si pro jistotu nějaká antibiotika. Jasně, není to nijak hrozné, ale nechci riskovat," dodal Bergeron.

"Nevadí mi tvrdší hra a nějaké pošťuchování nebo strkanice na konci. Ale kousání? To už mi tedy přijde trochu moc," podivoval se Bergeron, který patří k nejslušnějším hráčům ligy.

Burrows má ale jinou verzi. "Nemyslím si, že bych ho kousl. Měl prsty v mé puse, ale opravdu nemyslím, že bych ho kousl. Zvedl ruku nahoru do mého obličeje, jeho prsty se dostaly do mé pusy a to je tak vše, co se stalo," kontroval Burrows.

Reklama

Související témata: