Hlavní obsah

Vrána úpěl bolestí. Trefte mě tím pos*aným pukem, prosil, a za ruku ho musel držet brankář

Washington/Praha

Užívá si oslavy po zisku Stanleyova poháru. Spolu s několika dalšími spoluhráči z Washingtonu se český útočník Jakub Vrána rozhodl mít nejslavnější hokejovou trofej denně na očích. Zavítal proto do tetovacího salónu, kde si nechal svatý grál zvěčnit na své levé předloktí.

Foto: Profimedia.cz

Český hokejový útočník Jakub Vrána se Stanley Cupem.

Článek
Fotogalerie

Z hokejových bitev je na bolest zvyklý, z jehly rejdící po kůži měl ale dvaadvacetiletý forvard strach. A pořádný. Proto se už předem vyptával, jak velkou bolest má očekávat.

„Odpověděla jsem mu, že bude mnohem menší, než když jej trefí puk. Domnívám se, že jsem neměla pravdu," musela přiznat tatérka Ellen.

Vrána totiž během zákroku prožíval muka. „Prosím, trefte mě tím pos*aným pukem. Trefte mě tím pos*aným pukem, protože to strašně bolí. Je to šílené, fakt to děsně bolí," úpěl útočník, jenž se Stanleyova poháru dočkal už ve své druhé sezóně v NHL.

Vránovi na pomoc okamžitě přispěchal brankář Braden Holtby, který svého spoluhráče chytil za ruku a pomohl mu bolest překonat. Úspěšně, nakonec se tak mohl pochlubit vytetovaným Stanley Cupem, dvěma hokejkami a třemi hvězdami, které jsou součástí loga Capitals.

Reklama

Související témata: