Hlavní obsah

Zpěv v bostonské kabině. Pastrňák a spol. zažili unikátní vystoupení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Takového hosta asi ještě v bostonské kabině nepřivítali. Kanadská zpěvačka Céline Dion částečně přečetla, částečně přezpívala úvodní sestavu Bruins před zápasem NHL s New York Rangers, a naprosto okouzlila domácí hokejisty. Ale štěstí jim nepřinesla, prohráli 2:5.

Foto: Brian Fluharty, Reuters

Hráči Bostonu se radují z branky v zápase s Rangers, kterému přihlížela i slavná kanadská zpěvačka Céline Dion

Článek

Pětapadesátiletá interpretka tklivého hitu z filmu Titanic zavítala do Bostonu společně se svými syny a do hokejové šatny v TD Garden vnesla šarm i vtip. „Díky, že ses na mě připravil,“ poškádlila obránce Brandona Carla, který na sobě neměl moc oblečení, a rozesmála jeho spoluhráče.

Pětinásobná držitelka ceny Grammy pak začala číst jména úvodní bostonské pětky. U Dantona Heinena si dokonce zazpívala. ‚Ušetřen‘ nezůstal ani David Pastrňák.

Při utkání pak ve skyboxu dobře naladěná hvězda imitovala i hraní na kytaru během písničky Livin‘ on a Prayer od Bon Jovi.

Pro Céline Dion to byl druhý zápas NHL v sezoně, v říjnu vyrazila na duel Montrealu s Vegas a po utkání se setkala s koučem Canadiens Martinem St. Louisem. „Nezapomenutelný zážitek,“ svěřovala se pak na Instagramu.

Neinformovaný člověk by určitě nepoznal, že slavná interpretka bojuje s nevyléčitelným neurologickým onemocněním, které způsobuje ztuhlost svalů.

„Snaha překonat tuto autoimunitní poruchu je jednou z nejtěžších výzev v mém životě, ale zůstávám odhodlaná vrátit se na pódium a žít co nejnormálnější život,“ prohlásila.

Její výstup v bostonské kabině byl inspirující a pro hráče Bruins každopádně nezapomenutelný.

Reklama

Související témata: