Hlavní obsah

Bývalý kouč hokejové reprezentace Miloš Říha je hospitalizován v IKEM

Praha

Jednašedesátiletý hokejový kouč Miloš Říha starší, který v posledních dvou sezonách vedl českou reprezentaci, je hospitalizovaný na Institutu klinické a experimentální medicíny v pražské Krči. Slovan Bratislava, který Říha v minulosti trénoval, na svých sociálních sítích uvedl, že se přerovskému rodákovi v posledních týdnech zhoršil jeho zdravotní stav.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Miloš Říha.

Článek

Říha skončil v nemocnici už loni v dubnu, kdy v Nitře připravoval český národní tým na zápasy Euro Hockey Challenge proti Slovensku před mistrovstvím světa u našich východních sousedů.

Tehdy byl po dvou dnech z nemocnice propuštěn. „Detaily prozrazovat nechci. Jde o banální situaci, která se stane každému člověku. Všechno je v pohodě. Prostě se mi udělalo trošku zle a doktor je opatrný, tak jsme udělali veškerá vyšetření a na nich se prokázalo, že je to naprosto v pořádku," říkal Říha před šestnácti měsíci.

Deník Blesk nyní informuje, že se Říhovi vrátily zdravotní problémy, které dlouhodobě neřešil. Prý jde znovu o bolesti v oblasti břicha, které jej trápily už loni. Teď podstoupil operaci. Nejde tak o banalitu.

„Miloši Říhovi se bohužel v posledních týdnech natolik zhoršil zdravotní stav, že musel být hospitalizován. Nejprve v Rooseveltově nemocnici v Banské Bystrici, později byl převezen do Institutu klinické a experimentální medicíny v Praze-Krči. Miloši, myslíme na Tebe a modlíme se za Tvoje uzdravení," napsal na svém Facebooku Slovan, který Říha v minulosti dotáhl ke dvěma mistrovským titulům na Slovensku a později jej mezi lety 2015-2017 vedl v KHL.

Reklama

Související témata:
Institut klinické a experimentální medicíny (IKEM)