Hlavní obsah

Další rána pro Pešána. Bývalý reprezentační kouč řeší po konci angažmá i rozpad manželství

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Být boxerem v ringu, nejspíš by mezi provazy letěl ručník. Bývalý trenér hokejové reprezentace Filip Pešán dostává od života jednu ránu za druhou. V prosinci minulého roku skončilo předčasně jeho působení ve švýcarském klubu HC Ajoie, teď pro změnu jeho manželka zveřejnila na instagramovém profilu zprávu, kde naznačuje, že manželství s Pešánem je na konečné.

Foto: Český hokej, Ondřej Kalát

Hokejový trenér Filip Pešán.

Článek

„Některé společné cesty končí dřív, než bychom chtěli... V určitém okamžiku ale víme, že jsme na nich došli na konečnou a že dál už prostě musíme jít každý svou cestou sám...," napsala bývalá reprezentantka v lyžování Lucie Hrstková, Pešánova manželka, na svém instagramovém profilu k fotografii, kde je s Filipem Pešánem.

Ten se tak během krátké doby musí vypořádat s další složitou situací. Pár dní před koncem roku totiž přišel o práci ve Švýcarsku. Jeho mužstvo tam v nejvyšší soutěži prohrálo třináct utkání v řadě a vedení došla s Pešánem trpělivost a byl od mužstva odvolán.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Lucie Pešánová Hrstkova (@luca_hrca)

Pešán v minulosti slavil úspěchy s extraligovým Libercem. V roce 2016 získal s Bílými Tygry mistrovský titul, dvakrát je dovedl do finále. V hokejovém zákulisí se mluví o tom, že by do severočeského klubu mohl zamířit i v následující sezoně.

Proč se Čechům tak daří ve švýcarské lize? Příspěvek z pořadu PříklepVideo: Sport.cz

Reklama

  Česko - Slovensko dnes 13 : 45
20240502T13 : 45:00+0200
Česko vs. Slovensko
Česko vs. Slovensko
Česko
Slovensko
  Česko - Finsko dnes 18 : 00
20240502T18 : 00:00+0200
Česko vs. Finsko
Česko vs. Finsko
Česko
Finsko
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.