Hlavní obsah

Hokejovou exhibici týmů Komety vyhrál výběr z roku 2012

Ve skvělé atmosféře zaplněné haly uspořádala hokejová Kometa Brno exhibiční akci s označením "Za deset pět", v níž proti sobě nastoupili bývalí a současní hráči. Duel skončil výsledkem 12:6 pro "staré", tým z roku 2012.

Foto: hc-kometa.cz

Hokejová Kometa uspořádala hokejovou exhibici.

Článek

Název akce připomněl zisk pěti extraligových medailí za poslední dekádu. Právě v roce 2012 došla Kometa nečekaně z předkola až do finále extraligy a odstartovala tak skvělou desetiletku.

Na slavné postavy té doby nezapomněli ani diváci. Sešlo se jich na akce tohoto typu nevídaný počet - 5658 - a vytvořili báječnou atmosféru. "Jsem rád, že jsem mohl být součástí této akce, o mě ale vůbec nešlo," řekl novinářům Tomáš Divíšek, který byl jedním ze strůjců nečekaného stříbra z roku 2012.

Tento tým "starých" pod vedení kouče Zdeňka Venery nakonec přehrál současný celek Martina Pešouta 12:6. Jedním gólem se prezentoval i Martin Nečas, hrající momentálně NHL za Carolinu, a z Finska dorazil gólman Sasu Hovi.

Akce měla i charitativní podtext, výtěžek poputuje na konto Nadačního fondu Kometa, který pomáhá dětem s poruchou autistického spektra.

Reklama

Související témata:
  2 : 0 Třinec - České Budějovice 2 : 0 dohráno
20240328T17 : 00:00+0100
Třinec vs. České Budějovice
Třinec vs. České Budějovice
Třinec
České Budějovice