Hlavní obsah

Hvězdná příští sobota v Litvínově! Místním legendám se postaví i Pastrňák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bude to příští sobotu v Litvínově velká událost, na které bude k vidění spousta současných i bývalých českých hokejových hvězd. Na exhibiční Zápas legend mezi těmi litvínovskými a českými navíc dorazí i útočník Bostonu David Pastrňák!

Hrdý táta David Pastrňák. Dcerku moc miluju a užívám si to. Jak mu jde přebalování? Video: Sport.cz

 
Článek

Léto má kvůli narození dvouměsíční dceři Freye Ivy pořádně nabité, v Česku tak David Pastrňák stráví méně času, než byl zvyklý v minulých letech.

„Kvůli dcerce jsme zůstávali v Bostonu déle, než jsme byli zvyklí, takže je to takové jiné. Máme kratší léto v Česku než dřív. Ale i za to jsem rád, protože jsme si nebyli jistí, jestli se letos do Evropy vůbec dostaneme. Musíme ještě stihnout i Švédsko za rodiči Rebeccy a pak už pojedeme zpátky do Ameriky," prohlásil Pastrňák v úterý.

David Pastrňák na obraze. Jaká byla jeho první reakce, když ho viděl?Video: Sport.cz

Na litvínovskou exhibici, která bude mít i charitativní podtext, si však Pastrňák čas najde. V jednom dresu tak nastoupí třeba s Martinem Nečasem, Patrikem Eliášem či Davidem Výborným. Za spoluhráče bude mít i bývalé fotbalisty Petra Čecha s Vladimírem Šmicerem.

V dresu litvínovského výběru se pak objeví i Robert Reichel, jenž si vzal skládání mužstva na starost, Viktor Hübl, na střídačce pak budou stát patrioti klubu Martin Ručinský s Jiřím Šlégrem.

Cena vstupenek začíná na 305 korunách, pořizovat je můžete zde.

Kdo by se měl 19. srpna v Litvínově objevit?
Tým litvínovských legend:
Robert Reichel, František Lukeš, Kristián Reichel, Tomáš Pavelka, Karel Kubát, Martin Ručinský, Viktor Hübl, Ondřej Kaše, Radek Duda, Filip Pavlík, Martin Škoula, Jiří Šlégr, Jaroslav Hübl, Petr Nedvěd, Jakub Lauko, Jan Myšák, Michal Neuvirth, Žigmund Pállfy, Jozef Stümpel.
Tým českých legend:
David Pastrňák, Jan Hlaváč, Jiří Tlustý, Lukáš Krajíček, Libor Procházka, Patrik Eliáš, Tomáš Vlasák, Martin Nečas, Jaroslav Nedvěd, David Výborný, Filip Hronek, Jaroslav Hlinka, Jaroslav Bednář, Michael Frolík, Petr Čech, Vladimír Šmicer.

Reklama

  1 : 4 Česko - Finsko 1 : 4 dohráno
20240502T18 : 00:00+0200
Česko vs. Finsko
Česko vs. Finsko
Česko
Finsko
  2 : 3 Česko - Slovensko 2 : 3 dohráno
20240502T13 : 45:00+0200
Česko vs. Slovensko
Česko vs. Slovensko
Česko
Slovensko
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.