Hlavní obsah

Jágr na ledě! Jeho tým před zcela vyprodanou arénou vyhrál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jaromír Jágr vyjel do zápasové vřavy. Nikoli v přípravě se svým Kladnem, ale v dresu výběru, který zaštiťoval i svým jménem. Legendární osmašedesátka nastoupila po boku dalších slavných hokejistů při exhibici v Bratislavě proti domácímu celku. Diváci se náramně bavili.

Foto: Profimedia.cz

Jaromír Jágr se zdraví s Lubomírem Višňovským.

Článek

Aréna Ondreje Nepely byla narvaná k prasknutí. Koncentrace bývalých i současných hvězd i z NHL byla nebývalá. Jágrův tým zvítězil nad domácím mužstvem 5:4.

Zápas měl charitativní rozměr a část ze vstupného organizátoři věnují na podporu dětí s handicapem.

Slovenská média připomínají, že hvězdy předvedly spoustu parádiček. Na řadu přišly i samostatné nájezdy. I v nich uspěl celek padesátiletého majitele extraligových Rytířů Kladno.

Domácí vedl do boje v roli kapitána Lubomír Višňovský. Většinu týmu tvořili hráči z pro Slováky úspěšného göteborského šampionátu z roku 2002. Kromě matadorů na obou stranách nechyběli i zástupci mladší generace.

Utkání - jak připomínají slovenská média - se odehrálo až na třetí pokus. Předchozí dvě plánovaná střetnutí, například i pod širým nebem ve Špindlerově Mlýně, byla zrušena kvůli pandemii. „Jsme rádi, že jsme to konečně odehráli," citují slovenská média Višňovského.

Aktéři si kromě zápasu mohli dopřát i povyražení na golfu. Zatímco Jakub Voráček či Robert Reichel nechyběli i při téhle části, Jágr ji vynechal.

Utkání hokejových legend v Bratislavě:
Tým Višňovský - Tým Jágr 4:5 (0:3, 4:2, 0:0)
Branky: 31. Tatar, 34. Pucher, 34. Handzuš, 35. Pálffy – 2. Reichel, 9. Bednář, 14. Tlustý, 26. Bednář, 37. Brendl.
Tým Višňovský: Lašák (30. Križan) – Višňovský, Podhradský, Lintner, Čierny, Sekeráš, Štrbák, Sekera – Gáborík, Pálffy, Stümpel, Zedník, Marián Hossa, Marcel Hossa, Nagy, Handzuš, Kopecký, Uram, Vaic, Pucher, Pavlikovský, Tatar. Tréneri: Filc, Pokovič
Tým Jágr: Pavelec (30. Mrázek) – Krajíček, Procházka, Pilař, Židlický, Jaroslav Nedvěd, Hronek – Jágr, Eliáš, Voráček, Irgl, Tlustý, Reichel, Varaďa, Bednář, Klíma, Brendl, Výborný. Tréner: Ručinský

Reklama

  Slovensko - Česko dnes 16 : 30
20240426T16 : 30:00+0200
Slovensko vs. Česko
Slovensko vs. Česko
Slovensko
Česko
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
  Kanada - Česko dnes 18 : 00
20240426T18 : 00:00+0200
Kanada vs. Česko
Kanada vs. Česko
Kanada
Česko