Hlavní obsah

Nedvěd si odskočí od ledu. Sundá dres a bude hostem Všechnopárty

PRAHA

Sehrál stovky zápasů v NHL, jen pár mu jich chybělo do tisícovky. Dnes se hokejista Petr Nedvěd ukáže v jiné roli. Čeká ho palba všetečných otázek od zkušeného moderátora. Kapitán libereckých Tygrů bude bavit diváky u televize v pořadu Karla Šípa - Všechnopárty.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Liberecký útočník Petr Nedvěd se ukáže v pořadu Karla Šípa. Bez dresu?

Článek

Devětatřicetiletý útočník přijal pozvání do zábavné talk show. Vše se bude točit kolem tématu „navrátilci z ciziny,“ což by mělo tomuto libereckému rodákovi vyhovovat. Patnáct sezón odehrál v NHL, navíc v roce 1994 reprezentoval Kanadu na olympijských hrách.

Pár týdnů po zisku titulu mistrů světa v roce 2010 ukázal statečnost v nezvyklé roli i kapitán národního týmu Tomáš Rolinek. Ten zavítal do pořadu Jana Krause - Uvolněte se, prosím. „Před vystoupením jsem měl rozklepané nohy, stáhnutý žaludek a trému. Při hokeji takové stavy nemám,“ přiznal později Rolinek v rozhovoru pro Sport.cz.

Trenér José Mourinhofoto: ČTK/AP/Alessandra Tarantino

Spojení sportovců a televize nebývá neobvyklé. Své o tom ví i charismatický fotbalový trenér José Mourinho. Ten měl před šesti lety v portugalské televizi dokonce svůj vlastní pořad. Ale jak rychle začal, tak i skončil. Premiéra byla i derniérou.

Úvodní díl, který se jmenoval "Mourinho" vidělo bezmála 2,8 miliónu diváků. Každý měsíc měl kouč za televizní pořad dostat více než přes 450 000 korun. Tohle mu ale nevyšlo.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.