Hlavní obsah

Reportér jen zíral! Místo rozhovoru do televize se hokejista v útrobách stadiónu serval

Záhřeb/Praha

Právě skončila první třetina utkání mezinárodní hokejové EBEL mezi Medveščakem Záhřeb a italským Bolzanem, když se přítomný televizní reportér chystal na krátký rozhovor s chorvatským útočníkem domácího celku Tomislavem Zanoškim. Jenže na slova do připravené kamery vůbec nedošlo, místo toho mohli diváci u obrazovek sledovat rány pěstí a ostrou rvačku.

Místo rozhovoru rvačka

 
Článek

Jen chvilku před rozhovorem totiž kolem procházel do kabiny kanadský forvard Bolzana Chris DeSousa a na Zanoškiho, spoluhráče Čechů Tomáše Kudělky a Tomáše Netíka, pořvával a šermoval hokejkou směrem k němu.

Patrně šlo o dohru některé situace z ledové plochy. Chování soupeře bylo pro horkokrevného Chorvata rozbuškou a oba kohouti byli rázem v sobě a své názory si začali vyměňovat pomocí pěstí.

Počínání rozzuřené dvojice sledovali i ostatní hráči mířící do šaten a rovněž pořadatelská služba. Všem ale dobrou půlminutu trvalo, než se jim podařilo oba kohouty od sebe oddělit. Bylo to také to poslední, co Zanoški s DeSousou v utkání „předvedli", neboť od rozhodčích vyfasovali tresty na pět minut a do konce utkání.

S dodatečným flastrem navíc ve středu přispěchala disciplinární komise soutěže. Oba hráči mají zastavenou činnost na pět soutěžních duelů, v tomto kalendářním roce si tak už nezahrají. Navíc musí každý z nich zaplatit pokutu ve výši 2500 eur (v přepočtu téměř 65 tisíc korun).

Reklama

  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec