Hlavní obsah

Pešán si rýpnul do Antoše. Zkuste taky někdy vyhrát, vrací úder autor Břitvy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nominační online tisková konference hokejové reprezentace na únorové olympijské hry v Pekingu se chýlila ke konci, když tiskový mluvčí Českého hokeje Zdeněk Zikmund přečetl hlavnímu kouči nároďáku Filipu Pešánovi poslední otázku. Ta směřovala na osobu Milana Antoše, jenž se ve své pravidelné rubrice „Antošova břitva“ na Sport.cz už několikrát kriticky vyjádřil o stavu tuzemského hokeje i národního týmu.

Co říká Filip Pešán na kritiku Milana Antoše? Zlepší se výkony českého týmu na olympiádě? Video: Sport.cz, Český hokej

 
Článek

Kdo čekal, že Pešán na dotaz „co říká na slova Milana Antoše, který je k týmu hodně kritický," odpoví diplomaticky, byl na omylu. Šéf české střídačky si naopak do bývalého extraligového útočníka a spolukomentátora České televize rýpnul.

„Jsme zvyklí, že Milan Antoš je kritický, protože kdyby nebyl, tak nemá práci," utrousil 44letý trenér.

„Jsem moc rád, že jsem se dostal do nominační tiskovky Českého hokeje pro Peking a že o mně ztratil slovo i Filip Pešán. Jeho vyjádření ale musím uvést na pravou míru, protože mě neživí ani Břitva na Sport.cz, ani Česká televize. Živí mě úplně jiné věci, které dělám," řekl Sport.cz Antoš, který je asistentem trenéra dorostenců pražské Slavie a je i prvním zástupcem starosty městské části Praha-Vinoř.

Antoš si stojí za tím, že jeho kritika je opodstatněná a říká jen to, co cítí a jak na něj působí předváděná hra.

„Moje kritika směřující na Filipa Pešána nebo výkony reprezentace je vyloženě o tom, že hodnotím výkony národního týmu, jakými se v poslední době prezentuje na turnajích. A je úplně jedno, jestli na střídačce stojí Filip Pešán, nebo na ni byli Miloš Říha či Alois Hadamczik," upozorňuje.

Foto: Michal Kamaryt, ČTK

Filip Pešán udílí pokyny svým svěřencům

„Rozhodně to ale není tak, že pokud bych nekritizoval, tak umřu hlady. Chcete slyšet chválu? Tak zkuste taky vyhrát," připomíná Antoš, že národní tým v aktuální sezoně prohrál všech šest zápasů Euro Hockey Tour.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články