Hlavní obsah

Šílený zkrat bývalého gólmana Sparty a Liberce. Brutálně knokautoval útočníka soupeře

Brutálním a v hokeji málokdy vídaným faulem na sebe v úterním utkání slovenské nejvyšší soutěže proti domácímu Trenčínu upozornil 34letý brankář Spišské Nové Vsi Marcel Melicherčík. Rozhodčí s ním neměli žádné slitování a udělili mu trest na pět minut a do konce utkání.

Foto: TASR / Profimedia, Profimedia.cz

Brankář Spišské Nové Vsi Marcel Melicherčík (vpravo).

Článek

Trenčín hrál ve 28. minutě za stavu 1:1 v oslabení, když se mu podařilo vysvobodit z vlastního obranného pásma. Za pukem vyrazil do rohu kluziště u své branky Melicherčík, aby kotouč zastavil a připravil jej svým spoluhráčům.

To se mu ovšem nepodařilo, a tak za volným pukem upaloval k zadnímu mantinelu 19letý mládežnický reprezentant z Trenčína Samuel Krajč. Ke kotouči ale nedojel. Melicherčík, který v minulosti chytal českou extraligu za Spartu a Liberec, totiž mladého útočníka knokautoval útokem na hlavu a poslal jej k ledu.

Otřesený Krajč po pár vteřinách dojel po svých na střídačku a do zápasu se ještě vrátil. Melicherčík naopak s trestem na pět minut a do konce utkání putoval předčasně do kabiny. Trenčín nakonec zdolal nováčka slovenské extraligy 5:4 v prodloužení.

Reklama