Hlavní obsah

Famózní trefa! Tipér danomiso trefil čtyři přesné výsledky a bere 469 545 Kč za pár korun!

Takovou trefu největší komunita sázkařů dlouho nezažila! Tipér danomiso vzal čtyři zápasy, přisoudil jim přesné tipy a za přesný tip si odnesl skoro půl milionu za pár korun. Podívejte se na jeho životní tiket.

Foto: Sport.cz

Famózní trefa! Tipér danomiso trefil čtyři přesné výsledky a bere 469 545 Kč za pár korun!

Článek

Tak tohle se jen tak nevidí! Trefit čtyři přesné výsledky, to je úžasný výkon, ale troufnout si i na kurz 27:1? To už je sázkařská extratřída! Sázkař danomiso poslal do hry čtyři papírové favority, ale nespokojil se s prostou „jedničkou". Bez rozpaků sepsal Manchesteru City, Neapoli, Bayernu a Barceloně přesné skóre na konci zápasu a mohl sledovat, jak se jeho favoriti činí.

Půl milionu za osmnáct gólů!

Od pohádkové výhry ho dělilo osmnáct gólů a pár hodin napětí. Postupně začaly mače jeden po druhém přesně zapadat do mixu, který za 54 korun tipér danomiso poskládal, takže chvilku před jedenáctou večerní mohla propuknout euforie! Jeho kombík mu vynesl úžasnou výhru 469 545 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.