Hlavní obsah

MS na TV Tipsport: Zboří Češi finskou hráz?

Mistrovství světa dnes napíše tečku. Za základní částí. Čeští hokejisté se v posledním duelu skupinové fáze postaví Finsku. Přetlačí Pastrňák a spol. vítěze únorových her?

Foto: Tipsport

MS na TV Tipsport: Zboří Češi finskou hráz?

Článek

Domácí Finové jsou před vypuknutím úterního programu MS v čele skupiny B. Během šesti zápasů inkasovali jen pět gólů, mají 100% úspěšnost v oslabení a ze všech reprezentací si nejlépe vedou v přesilovkách (41,18 %). Jalonenův tým, který uspěl třikrát v řadě (porazil 5:1 Lotyšsko, 4:1 Norsko a 1:0 Spojené státy americké), ztrácí na Suomi tři body. Z jakého místa nakonec nároďák postoupí do čtvrtfinále? Podělte se o své tipy s ostatními členy největší sázkařské komunity v tematickém fóru a v Tiket aréně.

Vsaďte si u Tipsportu, využijte speciální kurzovou nabídku, sledujte šampionát na TV Tipsport a tipujte výsledky v soutěži zdarma o 4 mega, lístky na NHL a dresy. Svůj odhad porovnejte s Jaromírem Jágrem a Ľubomírem Višňovským! Založte si účet u Tipsportu a získejte 500 Kč zdarma na první sázky.

Seveřané na kolenou

Tipér JirkaLunak dnes věří Česku: „Stále bojujeme o první příčku ve skupině, tedy nejlepší výchozí pozici pro úvodní kolo play off (když zaváhá výběr Tre Kronor). Top lajnu máme neskutečnou. Pasta efekt je znát na celém mužstvu. Spolu s Červenkou a Krejčím je to opravdu smrtící kombinace. V bráně podává super výkony Karel Vejmelka. A výsledek posledního vzájemného zápasu? Na nedávném turnaji Euro Hockey Tour ve Švédsku jsme vyhráli 3:1.“

Inspirujete se sázkařovou analýzou s kurzem 3,61?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.