Hlavní obsah

Tipsport extraliga živě: Plzeň bez problému vyhraje, uvádí PrayforWin

Předvánoční tahák? Našlapané 30. kolo hokejové Tipsport extraligy, na které se upínají oči všech fanoušků napříč republikou. Do akce se vrhnou všechny mančafty tuzemské elitní soutěže. Čtvrteční šlágr? Pátá Sparta změří síly s šestou Plzní. K vidění bude také souboj střelců Horák vs. Kodýtek!

Foto: Tipsport

Tipsport extraliga živě: Plzeň bez problému vyhraje, uvádí PrayforWin

Článek

Kdo ovládne ostře sledovaný duel tabulkových sousedů? Založte si účet u Tipsportu, sledujte kompletní program živě na TV Tipsport a získejte navíc 300 Kč zdarma na své první sázky!

Hanácká mise sparťanů dopadla na výbornou. Venku si poradili s nebezpečnou Olomoucí 1:0 a potvrdili zlepšenou formu. Tým vedený zkušeným tandemem Hořava – Wallson předvádí skvělý hokej a pomalu začíná stoupat až k nejvyšším patrům tabulky. Po výměně na trenérské lavici dokázali Pražané vyhrát hned devětkrát z deseti pokusů. A soupeř? Ten spoléhá na výborné výkony produktivního Petra Kodýtka. Čtyřiadvacetiletý forvard zapsal do statistik už 26 bodů (10 gólů + 16 asistencí). Bude úspěšný i v duelu s HCS?

Plzeň si nadělí předčasný dárek

„Sparťané budou mít v hlavě nedávný litvínovský debakl 2:5. Plzeň odehrála kvalitní partie s Vítkovicemi i Pardubicemi, nejlepšími týmy Tipsport extraligy. Západočeši mají oproti HCS lepší přehled na ledě a kontrolu puku. Do karet Řepíkovi a spol. nebudou hrát ani blížící se vánoční svátky. Mentálně už se vidí na dovolené. Očekávám hokej ve vysokém tempu a vítězství Plzně bez větších problémů,“ napsal sázkař PrayforWin, který zanalyzoval triumf hostů do rozhodnutí v kurzu 3,55.

Necháte se inspirovat? Vsaďte si.

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 300 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.