Hlavní obsah

Zkrotí Češi velšské draky?

Po dvou utkáních kvalifikace mistrovství světa mají čeští fotbalisté na kontě čtyři body a před sebou jeden z klíčových zápasů. V úterý se v Cardiffu střetnou s domácím Walesem. Trenér Šilhavý již bude mít k dispozici čtveřici z Bundesligy (Schick, Darida, Kadeřábek a Pavlenka). Tušíte, že Jankto a spol. zvítězí na hřišti soupeře?

Foto: Tipsport.net

Zkrotí Češi velšské draky?

Článek

Tipér lukasparak je přesvědčený, že ano! Necháte se inspirovat jeho tiketem, se kterým útočí na 200 629 Kč? Vsaďte si a získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

V souboji s oslabeným Estonskem Češi vyhráli 6:2. Tomáš Souček se blýskl hattrickem a hodně vidět byl i Patrik Schick. Jeden gól vstřelil a na další dva nahrál. Dokážou opory nároďáku skórovat i ve Walesu? Dmmotivator očekává, že Velšané schytají v prvním poločasu minimálně dvě branky. Zkasíruje 62 320 Kč?

Ačkoliv proti Belgii nemohli nastoupit hráči z Bundesligy, předvedla česká repre proti hlavnímu favoritovi kvalifikační skupiny parádní výkon. A málem ho porazila. V závěru Bořil trefil břevno, Masopusta vychytal Courtois a Součkovu hlavičku zastavil na brankové čáře Alderweireld. Fotbalová bitva tak skončila v Praze remízou 1:1. O nerozhodném výsledku měl předem jasno sázkař Lamaj73, který v sobotu shrábl 376 269 Kč! Vsaďte si také na český nároďák!

Tři body z Cardiffu!

„Česká reprezentace se v poslední době velice zlepšila. Můžeme se spolehnout na významné opory z anglické, italské, německé a španělské ligy (Souček, Coufal, Barák, Jankto, Vaclík, Pavlenka, Kadeřábek, Schick, Darida, Vydra...), doplněné hráči mistrovské Slavie. Wales má sice hvězdného Balea a další hráče z první nebo druhé anglické ligy, ale myslím si, že kvalita našeho nároďáku je vyšší. Wales porazíme,“ napsal v analýze s kurzem 2,53 LedniMedved7 Souhlasíte s ním?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.