Hlavní obsah

Hadrava prodloužil s polským týmem Jastrzebski Wegiel smlouvu o dva roky

Opora volejbalové reprezentace Jan Hadrava zůstane v Polsku a s klubem Jastrzebski Wegiel prodloužil smlouvu o dva roky. V týmu hraje třicetiletý univerzál první sezonu po roce stráveném v italské Civitanově, získal s ním polský Superpohár a ještě před play off má jasno, že bude pokračovat.

Foto: Jastrzebski Wegiel

Volejbalista Jan Hadrava bude hrát dál polskou ligu.

Článek

"Především se tady cítím velmi dobře. Máme silný tým, hrajeme o nejvyšší cíle v domácí lize i na mezinárodní úrovni. Mám to taky kousek domů," řekl Hadrava polským médiím.

Než odešel do Civitanovy, kde ale příliš šancí nedostal, působil čtyři roky v Olsztynu. A v Polsku se mu opět daří, do čtvrtfinále proti Gdaňsku jde Jastrzebski Wegiel ze druhé příčky. Český univerzál patřil k tahounům i v Lize mistrů, ale proti rivalovi Kedzierzynu-Kožle do finále neprošel.

Na svém postu má Hadrava konkurenci ve Francouzovi Stéphenu Boyerovi, jenž byl delší dobu zraněný. "Při Stéphenově absenci byl v mnoha zápasech lídrem ofenzivy. Je to důležitý hráč pro náš tým, proto jsme se rozhodli s ním pokračovat," řekl šéf klubu Adam Gorol webu televize PolsatSport.

Reklama

Související témata: