Hlavní obsah

Kiki a Maki poprvé proti sobě. Která uspěje?

Biel

Český souboj se uskuteční v 1. kole play off na mistrovství Evropy v plážovém volejbalu. Ve švýcarském Bielu se dnes od 16:00 Markéta Sluková a Barbora Hermannová utkají s Kristýnou Kolocovou a Michalou Kvapilovou. Los tak zařídil první vzájemný zápas bývalých parťaček Slukové s Kolocovou, které se po deseti letech rozešly loni v červenci.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Plážová volejbalistka Kristýna Kolocová (vpravo) a její nová spoluhráčka Michala Kvapilová.

Článek

"Někdo si možná myslí, že půjde o velkou událost, ale tou bych to nazval, kdyby šlo o medailový zápas na mistrovství Evropy," napsal ČTK Simon Nausch, trenér Slukové a Hermannové. "Jde jen o vyřazovací část a jeden český pár bude v desítce. Doufám, že to bude dobrý volejbal," doplnil Nausch s tím, že oba páry budou za čtrnáct dnů společně na Kontinentálním poháru bojovat o olympijskou kvalifikaci do Ria.

Vítězky českého duelu se ještě dnes od 22:00 střetnou v osmifinále se sedmými nasazenými domácími hráčkami Heidrichovou a Zumkehrovou.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.