Hlavní obsah

Nejdůležitější přihrávka kariéry? Brady házel se slavnou trofejí a nemuselo to dopadnout dobře

Tampa/Praha

Šampioni letošního Super Bowlu z Tampy Bay Buccaneers oslavili svůj triumf středeční promenádou po řece Hillsborough. Do akce se zapojily stovky fanoušků a výsledkem byla originální veselice na člunech, jachtách a menších lodí. Přítomen byl i největší hrdina nedělního finále NFL, sedminásobný vítěz Super Bowlu, Tom Brady. Ten si neodpustil jednu velmi riskantní přihrávku s trofejí Vince Lombardiho, podívat se na to můžete ve videu níže.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Tom Brady házel se slavnou trofejí přes řeku Hillsborough.Video: sntv

 
Článek

Nechybělo mnoho a slavný pohár pro vítěze NFL mohl skončit na dně řeky. Brady ale jednu ze svých nejdůležitějších přihrávek kariéry zvládl a trofej Vince Lombardiho našla jeho dlouholetého parťáka tight-enda Roberta Gronkowskiho.

Bukanýři na středeční promenádu dorazili týmovým autobusem a po řece vypluli nejméně ve čtyřech lodích. Stovky dalších je pak při jejich plavbě vítězů doprovázely.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Hráči Tampy Bay Buccaneers oslavovali triumf v Super Bowlu na řece Hillsborough.Video: sntv

Starostka Tampy Jane Castorová akci povolila s tím, že účastníci se musí řídit pravidly sociálního distancování a mít nasazené roušky. Což dodržovala nakonec jen část lodního průvodu.

Fanoušci měli přikázáno se k lodím s fotbalisty přiblížit maximálně na vzdálenost patnácti metrů. Ani tohle nařízení se však nedařilo plně dodržovat.

Reklama