Hlavní obsah

Poločasová cigaretka vyšla reprezentanta pěkně draho! Dostal padáka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Porušovat pravidla se nevyplácí. Novozélandský ragbyový reprezentant Kevin Proctor si během poločasu zápasu mezi svým klubem Gold Coast Titans s Canterbury dopřál tajnou e-cigaretu na záchodcích, jenže se při tom nepochopitelně natočil a video sdílel na svém Instagramu. Trest na sebe nenechal dlouho čekat – hráč dostal padáka.

Foto: Profimedia.cz

Novozélanďan Kevin Proctor je nepoučitelný...

Článek

Titánům se v australské ragbyové lize NRL v letošní sezoně vůbec nedaří. Z osmnácti zápasů vyhráli pouze tři a krčí se na předposledním místě tabulky. Bídu prohloubilo ještě zranění jejich opory Kevina Proctora, který však s týmem odjel alespoň jako morální podpora do Sydney k zápasu s Bulldogs.

V poločase utkání však Titans prohrávali 10:26, a tak se Proctor zřejmě potřeboval uklidnit. Schoval se na záchodcích do kabinky a začal kouřit e-cigaretu. Natočil se u toho na video, které vyvěsil na svém Instagramu. I když ho poté smazal, stihlo ho vidět i vedení klubu a Proctor dostal vyhazov.

Na stadionech v celé Austrálii je totiž jakákoliv forma kouření zakázána a hráči NRL nesmí mít během zápasů u sebe mobilní telefon. „Jeho činy byly v rozporu s předpisy NRL i stadionu. Proctor byl propuštěn ze svých závazků vůči klubu a po zbytek sezony se nevrátí k tréninku ani zápasům," uvedl klub v prohlášení.

Sám hráč se ke svému prohřešku vyjádřil po pár dnech s tím, že se za něj stydí a že děkuje Titánů za pochopení složité situace, kterou v osobním životě prožívá. Podle jeho manažera jej poznamenalo zranění a rozvod.

Proctor je ale zřejmě nepoučitelným hříšníkem. V roce 2017 byl vyloučen z novozélandského týmu poté, co byl natočen, jak šňupe bílý prášek před nočním klubem v Canbeře. Před dvěma lety dostal stopku na čtyři utkání poté, co během zápasu kousl svého spoluhráče Shauna Johnsona.

Reklama

Související témata: