Hlavní obsah

Olomouc - Brčko 3:0 Volejbalistky Olomouce jsou ve 2. kole Poháru CEV

Olomouc/Atény

Volejbalistky Olomouce hladce postoupily do druhého kola Poháru CEV. V domácí odvetě s bosenským celkem Brčko zvítězily 3:0 a navázaly na výhru 3:1 z minulého týdne na palubovce soupeře. Jméno příštího protivníka se Hanačky dozvědí ve čtvrtek a bude jím lepší z francouzsko-běloruského duelu Volero Le Cannet - Minčanka Minsk. Francouzský tým s českou reprezentantkou Michaelou Mlejnkovou vyhrál první duel v Minsku 3:2.

Článek

"Myslím, že jsme si to uhráli především v prvním utkání venku, kde nás soupeř hodně tlačil servisem. Navíc nám vypadlo libero Kulová a kapitánka Gambová se její role sice zhostila výtečně, ale zase nám to značně omezilo možnosti střídání. Naštěstí to holky zvládly skvěle a ve chvíli, kdy v odvetě soupeřky sklopily hlavy, jsme ještě i mohli prostřídat celý tým, což je bonus navíc," uvedl na klubovém webu trenér Martin Hroch.

Ostravské volejbalistky naproti tomu ve Vyzývacím poháru neuspěly a po domácím vítězství 3:2 prohrály s Panathinaikosem odvetu 1. kola v Aténách bez zisku setu.

Pohár CEV volejbalistek - osmifinále, odvetné utkání v Olomouci:
Olomouc - Brčko (Bosna) 3:0 (20, 19, 18)
Nejvíce bodů: Dos Santosová 14, Šepelová 12, Babičová 10 - Radovičová 12, Biberdzičová a Dragutinovičová po 6.
První zápas 3:1, postoupila Olomouc.

Reklama

Související témata:
Brčka