Hlavní obsah

Zápas házenkářek Veselí se Slavií byl kvůli chřipce odložen

PRAHA

Sobotní zápas házenkářské interligy žen mezi týmy Veselí nad Moravou a Slavie Praha byl kvůli chřipkové epidemii odložen. ČTK o tom dnes informovalo vedení soutěže, které zatím náhradní termín utkání nestanovilo.

Článek

Veselí, které od pátého kola neprohrálo, je v tabulce interligy druhé, nejvýše z českých celků. Očekávaný duel se slávistkami, jimž se v poslední době rovněž dařilo, měl být reprízou loňského českého semifinále.

Trenér Jiří Zerzáň v minulých dnech uvedl, že chřipková epidemie zasáhla i jeho svěřenkyně, a proto Veselí požádalo o odložení zápasu. "Máme polovinu hráček nemocných, na tréninky jich chodí jen pár a do soboty určitě nebudou v pořádku. Ohrožen není jen zápas se Slavií, ale i příští naše utkání se Zlínem," prohlásil Zerzáň na webu házenkářského svazu.

Vedení soutěže dnes na základě potvrzení krajské hygienické stanice žádosti moravského klubu vyhovělo. Odložený zápas musí být sehrán do 15. března.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články