Hlavní obsah

Nova odkryla jména komentátorů F1 na příští sezonu. Vsadila na populární duo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Populární dvojice komentátorů Števo Eisele a Josef Král budou tuzemské diváky provázet závody formule 1 i v příštím roce, kdy se přímé přenosy přesouvají na Nova Sport. „Vyslyšeli jsme silné volání odborné veřejnosti a fanoušků F1 a domluvili se se Števem a Josefem. Kandidátů na tuto exponovanou pozici bylo mnoho, ale zvítězila mimořádná kvalita a profesionální přístup obou komentátorů, kteří formulí žijí jako málokdo,“ řekl šéf sportu TV Nova Dušan Mendel.

Foto: Nova Sport

Komentátoři F1 Števo Eisele a Josef Král

Článek

Byla to zásadní otázka od počátku října, kdy Nova oznámila, že od sezony 2024 získala televizní práva na formuli 1. Na Slovensku dokonce vznikla petice, která chtěla, aby stanice k sobě přetáhla dvojici Eisele – Král, což se nyní skutečně stalo.

„Červená světla zhasnou i dvanáctou sezonu po sobě! Jsem šťastný, že vás na Nova Sport budeme spolu s Josefem Králem a celým týmem osobností doprovázet královnou motorsportu. Nezáleží na tom, komu fandíte, protože F1 je naší společnou srdeční záležitostí, která spojuje celou československou formulovou rodinu. Už teď se nemůžeme dočkat nové sezony, a hlavně odhalení všech překvapení, které pro fanoušky chystáme,“ uvedl v tiskové zprávě Števo Eisele.

A jeho věrný parťák a bývalý závodník Josef Král přidal: „Mám obrovskou radost a už teď se nemůžu dočkat sezony 2024 na Nova Sport. Formule 1 jede a my s ní! Takže si to pojďme všichni společně užít. Z pohledu pravidel máme před sebou skvělou budoucnost, u které rozhodně nesmíte chybět. Těšíme se při společném sledování.“

Naopak pokračovat s komentováním F1 nebude Tomáš Richtr. Ten své rozhodnutí oznámil už s předstihem.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.