Hlavní obsah

Schumacherovo stěhování na Mallorku? Nic takového, vzkázala rodina

Berlín

Ze stěhování nebude nic. Tedy alespoň podle oficiálních prohlášení. Michael Schumacher nebude převezen od Ženevského jezera na ostrov Mallorca do luxusního a dobře střeženého sídla, kde prý měla pokračovat jeho léčba po pádu a těžkém zranění hlavy při lyžování na konci roku 2013.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Michael Schumacher na archivním snímku se Zlatým volantem

Článek

„Rodina Schumacherova se nehodlá stěhovat na Mallorcu," vzkazovali Schumacherovi nejbližší přes manažerku Sabine Kehmovou. Popřeli tak zvěst časopisu L´Illustre, podle níž by se měl legendární pilot formule 1 s rodinou přemístit na španělské území do domu, který patřil prezidentu Realu Madrid Pérezovi.

V původních zprávách o stěhování se dokonce objevily i hlasy z radnice ve městě Andratx, pod jehož území rezidence spadá.

„Vše již pro něj máme připraveno a těšíme se, že ho můžeme uvítat," měla se vyjádřit Katia Rouarchová, starostka Andratxu. „Je to nedorozumění plynoucí ze špatného překladu," oznámila radnice později.

Schumacherova rodina nepřináší žádné informace o stavu devětačtyřicetiletého legendárního pilota, do jehož blízkosti jsou pouštěni jen blízcí známí. V minulosti se objevily spekulace o tom, že Schumacher by mohl být přestěhován do Spojených států. Nic z toho se ale nepotvrdilo.

Reklama

Související témata:
  Vítěz: M. Verstappen (Red Bull) Velká cena Miami - kvalifikace Vítěz: M. Verstappen (Red Bull) konec
20240504T22 : 00:00+0200
Velká cena Miami - kvalifikace
Velká cena Miami - kvalifikace
Velká cena Miami - kvalifikace
  Velká cena Miami dnes 22 : 00
20240505T22 : 00:00+0200
Velká cena Miami
Velká cena Miami
Velká cena Miami
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.