Hlavní obsah

Skvělá zpráva! Operace se povedla a mistr světa si konečně užívá štěstí

Londýn/Praha

Pořádně si oddechl a dosyta si užívá pocit rodinného štěstí! Jenson Button, bývalý pilot formule 1, má za sebou období nejistoty a starostí o zdraví teprve devítiměsíčního synka Hendrixe Jonathana, který absolvoval těžkou operaci. Zákrok však dopadl úspěšně a mistr světa z roku 2009 se znovu může smát.

Foto: Profimedia.cz

Mistr světa formule 1 Jenson Button se synkem Hendrixem Jonathanem.

Článek

Od roku 2018 je Button zasnoubený s americkou modelkou Brittny Wardovou, o rok později se páru narodil malý Hendrix Jonathan. Ne vše šlo ale podle plánu a představ rodičů. Lékaři chlapci diagnostikovali dysplazii kyčelního kloubu, která může způsobit nemalé komplikace. Malý bojovník musel na sál, kde chirurgové odvedli skvělou práci.

„Náš malý už je na tom dobře. Pravda, je trochu zmatený, ale zdravý," informoval šťastný Button fanoušky na sociálních sítích a jeho matka přidala na Instagramu i snímek malého Hendrixe se sádrovým korzetem po zákroku.

Jenson Button, čtyřicetiletý britský pilot, který vyhrál 15 Velkých cen a kariéru ukončil v roce 2017, tak v kontextu pozitivních událostí lépe vnímá i období, kdy se sportovní svět vinou pandemie koronaviru v podstatě zastavil. „Pozitivní věcí na karanténě je fakt, že na sebe máme jako rodina více času," dodal.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Everything ❤️

Příspěvek sdílený Brittny Ward (@brittnyward),Dub 3, 2020 v 5:20 PDT

Reklama

Související témata: