Hlavní obsah

Miller se podrobil operaci předloktí, do MotoGP se chce vrátit už v Portugalsku

Australský motocyklista Jack Miller se podrobil operaci pravého předloktí, které mu kvůli zvýšenému svalovému napětí působilo problémy v úvodních dvou závodech mistrovství světa MotoGP v Kataru. Zákrok podstoupil v úterý po návratu z Dauhá v nemocnici v Barceloně a věří, že se do seriálu zapojí hned při nadcházející Velké ceně Portugalska.

Foto: Rafael Marchante, Reuters

Australský motocyklový jezdec týmu Alma Pramac Racing Jack Miller řádí s lahví šampaňského po úspěšném závodě. Nyní se motocyklista podrobil operaci pravého předloktí.

Článek

"Byla to jen krátká operace a šlo to velice dobře. Už se nemůžu dočkat, až začnu s rehabilitací. Do Grand Prix v Portimau pořád zbývá deset dní. Pokud to půjde normálně, můžu být v Portugalsku zpět na trati, i když třeba nebudu ještě na 100 procent fit," napsal Miller na webu týmu Ducati.

Někdejší vicemistr světa Moto3 Miller, jenž v obou závodech na okruhu v Losailu obsadil deváté místo, by měl po operaci strávit v nemocnici jeden den. Velká cena Portugalska je v Portimau na programu od 16. do 18. dubna.

Reklama