Hlavní obsah

Masakr v rodině šampiona. Tchyně zastřelila dva lidi i sebe

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tři mrtví. Hrozivá rodinná tragédie postihla sedminásobného vítěze poháru NASCAR Jimmieho Johnsona z týmu Legacy Motor Club. Šampion je pro nejbližší dny stažen ze závodů. Podezřelou je jezdcova tchyně Terry Janwayová. Matka jeho ženy Chandry měla zastřelit tchána, synovce a následně i sebe.

Foto: Tim Sharp, ČTK/AP

Automobilový jezdec Jimmie Johnson s manželkou Chandrou Janwayovou na archivním snímku.

Článek

Oklahomská policie potvrdila nález tří mrtvých těl. Poté, co jí ženský hlas oznámil přítomnost osoby se zbraní v domě. Policisté podle webu tmz.com tvrdí, že tchyně je považován za podezřelou, ale motiv je neznámý a v současné době se vyšetřuje. Není jasné ani to, jestli to byla ona, kdo volal na policejní linku.

Policisté též sdělili, že po příjezdu na místo našli na chodbě ležet tělo a zevnitř domu slyšeli další výstřel. Policisté prohledali dům a našli další dvě mrtvá těla.

Johnson si vzal Chandru v roce 2004 a mají spolu dvě dcery, Genevieve a Lydii. O případných rodinných sporech zatím není nic známo.

O víkendu měl v plánu účast na pokračování seriálu NASCAR v Chicagu.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články