Hlavní obsah

Uvězněn, ale odhodlaný. Macík plánuje dakarskou ofenzivu a tají velké překvapení

Sedlčany

Docela malér, zůstat uvězněný ve své vlastní kabině. Komplikace se zámkem však zůstala jen veselou příhodou. Pilot Martin Macík musel po přípravné rallye v Maroku především udělat zásadní rozhodnutí. Na příští Dakar se vypraví opět s osvědčeným kamionem Karlem. Nového Arnošta chystá pro druhou týmovou posádku, jejíž složení je zatím zahaleno rouškou tajemství. Více už v naší reportáži.

Martin Macík zvolil Karla. Kdo ale na Dakaru 2022 pojede s Arnoštem? Video: Sport.cz, Big Shock Racing

 
Článek

Sázka na zkušenost zvítězila. Nakonec rozhodly spíše pocity než technické parametry. Ale zdá se, že na Dakar 2022 se podívají oba závodní kamiony týmu Big Shock! Racing.

„Pokud jde o druhou posádku, jejím výběrem bude asi spousta lidí překvapena," uculuje se pilot Martin Macík. Prozradí jen, že nová posádka má být kompletně česká, se zkušenostmi z Dakaru.

Ponechává tak prostor spekulacím, zda by mohlo jít o Martina Kolomého či třeba Martina Šoltyse, kteří se v poslední době objevovali na Dakaru v barvách Buggyry.

Z osvědčeného Karla teď v sedlčanských dílnách každopádně zbyla jen kostra, čistí se a mechanici ho sestaví vlastně úplně znovu.

Podívejte se na přiložené video.

Reklama

Související témata: