Hlavní obsah

Zpěvačka na Dakaru? Pračku, salám a základní líčidla s sebou!

Poutá na sebe pozornost. Dakarská premiéra zpěvačky Olgy Lounové se blíží. Jako navigátorka se s Martinem Čábelou představí v populární rallye v kategorii Klasik vytvořené pro historické automobily. „Těším se, že se vrátím k dobrodružným kořenům, když jsem jezdila na vandry,“ usmívá se Lounová před náročnou prověrkou. Na reportáž se podívejte v přiloženém videu.

Navigátorka Olga Lounová bude mít na Dakaru i pračku. Další nutností jsou salámyVideo: Sport.cz

 
Článek

Roli navigátorky má vyzkoušenou. Bude jedinou ženou v českém týmu Orion Moto Racing Group, na Dakar se kvůli ní poveze i pračka!

„Máj požadavek to nebyl. Kluci si ze mě dělají legraci, ale jak jsem žena, asi mi to přece jen chtějí udělat příjemnější..." směje se Olga Lounová.

„Jezdila jsem celý život na vandry, takže se nebojím být pár dnů ve špinavých kombinézách. Čistého spodního prádla mám dost a pračka pro mě není zase tak nejdůležitější. Asi bych to vydržela i bez ní, ale děkuju klukům, že na mě mysleli," kvituje.

Škodovka Ondřeje Klymčiwa pro Dakar 2022 zčernala a povyrostla. Chce urvat vítězstvíVideo: Sport.cz

Důležitější pro ni je teplý spacák či salám vysočina. „Líčidla si beru jen základní, nebudu to přehánět," culí se.

Před Dakarem chystá také motivační píseň. „A pokud celý závod absolvujeme, věřím, že vznikne i song ze zážitku samotného," těší se Lounová.

Více už v našem videu.

Reklama

Související témata: