Hlavní obsah

Ledový Peking. I s komentáři Karolíny Erbanové a Gabriely Soukalové

Aktualizováno

Sportovní zápolení na olympijských hrách v Pekingu se v sobotu poprvé rozjelo naplno i s výraznou českou stopou. První závod odjela Martina Sáblíková, druhý zápas čekal české hokejistky a biatlonisté odstartovali hry smíšenou štafetou. To všechno bylo v hledáčku studia Ledový Peking, jehož přímý přenos pod taktovkou moderátorky Lucie Černé jste mohli sledovat tradičně na Sport.cz.

Záznam: Ledový Peking - 3. díl nového pořadu Sport.cz Video: Sport.cz

 
Článek

V sobotním vysílání jsme přivítali hned celou řadu zajímavých hostů. Na dálku jsme se do Švédska spojili s Karolínou Erbanovou. S bronzovou medailistkou z Pchjongčchangu jme rozebrali jednak úvodní vystoupení Martiny Sáblíkové s Nikolou Zdráhalovou na tříkilometrové trati, a poté jsme ještě společně s hokejovým trenérem Petrem Novákem okomentovali vystoupení ženského hokejového týmu v duelu se Švédkami.

O prvním závodu biatlonistů - smíšené štafetě - jsme si povídali s někdejší mistryní světa a trojnásobnou medailistkou ze Soči Gabrielou Soukalovou. A na přetřes přišly i nové kombinézy našich závodníků.

Řeč byla rovněž o vystoupení Šárky Pančochové v kvalifikaci slopestylu či dalších zápasech českých curlerů. S meteoroložkou Dagmar Honsovou jsme probrali specifika umělého zasněžování v klimatických podmínkách Číny. A spojili jsme se rovněž s našimi reportéry v Číně Michalem Osobou a Janem Škvorem.

Reklama

Související témata: