Hlavní obsah

Ledový Peking. Slavnostní zahájení her s Alešem Valentou a dalšími hosty

Aktualizováno

V den slavnostního zahájení zimních olympijských her v Číně se ohlásilo i pravidelné studio Ledový Peking se svým vysíláním na Sport.cz. A moderátor Radek Šilhan si nejen o slavnostních ceremoniálech povídal mimo jiné s olympijským vítězem Alešem Valentou.

Záznam: Ledový Peking - 2. díl nového pořadu Sport.cz Video: Sport.cz

 
Článek

Ve studiu se pochopitelně rozebírala i páteční vystoupení českých sportovců. Ještě před zahájením her byli znovu ve hře curleři a také krasobruslaři. O curlingu a vystoupení našich reprezentantů promluvil další host programu - průkopník tohoto sportu kouč Karel Kubeška.

Přímo z Pekingu se s novinkami ozvali redaktoři Sport.cz. Jan Škvor přinesl informace o aktuálním dění v hokejovém národním týmu. A trápení biatlonistů s mrazivým počasím popsal přímo z místa Michal Osoba.

Zajímavý pohled na Čínu přinesl další host František Beneš, jenž má z největší země světa zkušenosti s modelingem.

Studio Ledový Peking vysíláme na Sport.cz během olympijských her v Pekingu každý den, na další díl se můžete těšit v sobotu opět živě ve 13 hodin. Dopředu můžeme prozradit, že výkon smíšené biatlonové štafety bude hodnotit mistryně světa a olympijská medailistka Gabriela Soukalová a zápas českých hokejistek i dění na rychlobruslařském oválu okomentuje bronzová medailistka z Pchjongčchangu Karolína Erbanová, která se po ukončení rychlobruslařské kariéry vrátila k lednímu hokeji.

Reklama