Hlavní obsah

Peklo pro šampionku. Tohle mé srdce nevydrží, lamentuje po ztracené naději

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpropadený koronavirus, proklaté testy, zkažené hry. Peklo zažívá Natalia Maliszewská, na sítích píše, že je zničená. Šampionka v rychlobruslení na krátké dráze nemohla nastoupit do své nejsilnější disciplíny na 500 m, kde byla adeptkou na medaili. Přitom se zdálo, že covidový problém už má polská naděje vyřešený.

Foto: @ facebook natalia maliszewska

Polská rychlobruslařka Natalia Maliszewská na archivním snímku.

Článek

„Moje srdce to nevydrží," pustila se šestadvacetiletá závodnice do lamentování, že je emocionálně zdrcena.

Na konci ledna to začalo pozitivním testem, ale večer před sobotním startem rozjížděk na 500 m přišla pro ni skvělá informace. Byla opakovaně negativní, může závodit...

"Balím se na ovál a najednou zpráva, že se spletli! Že mě nemají pouštět ze samotky ve vesnici," posteskla si, že do rána bylo zčista jasna vše jinak.

Pozitivní, zákaz startu... Přitom právě na pětistovce v minulosti brala titul z ME, stříbro z MS. Dnes se bude rozhodovat o medailích, ale bez Polky. Sobotní rozjížďky promeškala. Musela zpět do izolace. Ale záhy dostala další ránu, krátce na to už zase byla negativní a mohla trénovat.

„Legrační příběh. Jsem ve velkém šoku! A nevěřím ani na negativní, ani na pozitivní testy," vyjádřila se a netajila neobvykle negativní rozpoložení „Už přes týden žiju ve strachu... A tyhle změny nálad, pláč nutí nejen lidi kolem, aby se o mě báli, bojím se i já sama. Testy potvrzující izolaci a opravňující být v nemocnici na ventilátoru. Později opět dobré výsledky a šance na propuštění. Pak totální zmar. Žádná šance a naděje jsou mrtvé."

Reklama

Související témata: