Hlavní obsah

Pozor, vysíláme! Ledový Peking každý den z nového studia na Sport.cz

Sport.cz ve spolupráci s Novinky.cz připravil pro všechny své čtenáře a diváky unikátní projekt zaměřený na hlavní událost letošního roku, zimní olympijské hry v Pekingu. Z nového virtuálního studia ve vydavatelství Borgis bude Sport.cz od čtvrtka 3. února vysílat pořad Ledový Peking, kde zazní všechno podstatné, co se na hrách stalo, a ještě mnohem víc. Vysílání pod taktovkou zkušených moderátorů Libora Boučka, Lucie Černé a Radka Šilhana startuje každý den ve 13:00 až do neděle 20. února.

Foto: Sport.cz

Vysílání z vituálního studia Sport.cz odstartuje pořad Ledový Peking.

Článek
Fotogalerie

Ledový Peking navazuje na podobný pořad z roku 2016 s názvem Božské Rio. Současně je první z připravovaných novinek, které se na Sport.cz budou pravidelně vysílat. Na olympijské studio totiž naváží pořady zaměřené na fotbal a hokej.

Další podrobnosti přidává šéfredaktor Sport.cz Pavel Novotný. „Přiblížíme našim čtenářům nejen sportovní soutěže, ale vše, co nimi souvisí a také se pokusíme co nejvíce představit Čínu a Peking, a také život v této zemi a ve městě, které jako první v historii přivítá po letní olympiádě i tu zimní. Ledový Peking nabídne zpravodajský servis, ale také velké množství lifestylových témat, čemuž bude odpovídat i výběr hostů, kteří se objeví ve studiu. Chtěli bychom, aby se naši diváci nejen dozvěděli o všem, co se na druhém konci světa děje, ale abychom jim také přinesli spoustu zajímavých novinek, seznámili je s Čínou a také se trochu pobavili."

Foto: Sport.cz

Na pořad Ledový Peking na Sport.cz naváže fotbalové a hokejové studio.

Mezi hosty ve studiu se z řad bývalých i současných sportovců objeví například olympijský vítěz v akrobatických skocích na lyžích Aleš Valenta, olympijská medailistka a mistryně světa v biatlonu Gabriela Soukalová, medailista z Albertville 1992 krasobruslař Petr Barna, vítěz hokejového Stanley Cupu Patrik Eliáš nebo sjezdařka Kateřina Pauláthová. Prostor dostanou také novinář Tomáš Etzler, sinolog Jan Hebnar, architektka Eva Le Peutrec nebo umělci, kteří mají za sebou zajímavou sportovní minulost.

Ve studiu se během osmnácti vysílání vystřídá trojice moderátorů Lucie Černá, Libor Bouček a Radek Šilhan. „Výběr moderátorů má své jasné opodstatnění. Naším záměrem bylo, aby všichni moderátoři měli vztah ke sportu, a navíc byli zkušenými profesionály. Lucie Černá byla špičkovou plavkyní a na Novinkách.cz už působí jako moderátorka podcastu Dobojováno, Libor Bouček neustále žije sportem a Radek Šilhan, známý komentátor a reportér O2 TV Sport chytal za dorosteneckou fotbalovou reprezentaci," upřesňuje výběr moderátorů, kteří se podíleli již na studiu Božské Rio, Pavel Novotný.

Ledový Peking začíná prvním vysíláním ve čtvrtek 3. února ve 13:00 na Sport.cz s Radkem Šilhanem.

Foto: Sport.cz

Pořad Ledový Peking nabídne nevšední pohled na olympijské hry.

Jen krátce po startu Ledového Pekingu v pondělí 7. února se mohou fotbaloví fanoušci těšit na první díl pořadu Přímák Sport.cz, v němž komentátor O2 TV Sport Aleš Svoboda bude s hosty rozebírat stěžejní momenty víkendového kola fotbalové Fortuna ligy. V dalších dílech se bude Aleš Svoboda v roli moderátora střídat s Radkem Šilhanem.

Za další týden pak vstoupí na scénu další fotbalový pořad nazvaný Premier Class, v němž Filip Lejček, známý také pod přezdívkou Koozy, bude se svými hosty mapovat dění v Premier League, dalších evropských ligách a evropských pohárech. S koncem února se pak k fotbalovým pořadům přidá i jeden hokejový s komentátorem O2 TV Sport Janem Homolkou a Vojtěchem Kropáčkem zaměřený na českou extraligu.

Reklama

Související témata: