Hlavní obsah

Baseballisty Texasu dělí jediná výhra od premiérového triumfu v MLB

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Baseballisté Texasu se na jedinou výhru přiblížili zisku premiérového titulu v MLB. Rangers vyhráli i druhý finálový zápas na hřišti Arizony a po vítězství 11:7 se ujali vedení ve Světové sérii 3:1. Novými šampiony se mohou stát již dnes v noci, kdy je opět ve Phoenixu na programu pátý duel.

Foto: Profimedia.cz

Texas Rangers ve finále MLB proti Arizona Diamondbacks

Článek

Rangers v play off vyhráli i desátý zápas na hřišti soupeře. Pokud by Diamondbacks jejich venkovní neporazitelnost ukončili, přesune se série na šestý a případný rozhodující zápas zpět na domácí hřiště Texasu v Arlingtonu.

Hosté zápasu dominovali a po třetí směně i díky homerunům Marcuse Semiena a Coreyho Seagera vedli 10:0. Další nechytatelný odpal přidal Jonah Heim. Domácím se výrazněji povedl až závěr, v posledních dvou směnách dali šest bodů , ale na obrat to nestačilo.

Hosté dominovali i bez hrdiny prvního utkání Adolise Garcíi, který kvůli zranění chyběl na soupisce. Spoluhráčům před zápasem sdělil, že pro něj Světová série skončila. „Semkněte se, hoši, a doražte to,“ tlumočil jeho náhradník Travis Jankowski část z účinného burcujícího proslovu kubánského hráče, který v pátek rozhodl úvodní duel homerunem v dodatečné směně.

Světová série, finále play off baseballové MLB - 4. zápas:
Arizona - Texas 7:11, stav série 1:3.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

Hokej

Kanada - USA 6:4

Kanada ve finále mistrovství světa hokejistů do 18 let zdolala Spojené státy
NačítámNačíst další články