Hlavní obsah

Bitva o postup do baseballového semifinále vrcholí

Praha

Extraligové TOP6 se pomalu chýlí ke konci a fanoušci baseballu se mohou těšit na kompletní kolo se všemi účastníky. Vedoucí Draci mají za sebou úspěšnou pouť Pohárem CEB, druzí Eagles zvládnuté série s Hrochy a Tempem, jež má nyní společně s Arrows stejný poměr výher 5-4. Před pomyslnými semifinálovými branami jsou zatím Hluboká a Hroši. Ti mohou na postup pomýšlet pouze v teoretické rovině.

Foto: baseball.cz

Australský nadhazovač Sokola Hluboká William Parsons v akci.

Článek

V pátek večer bude rozehrána série mezi Eagles a Draky. Oba týmy jsou na dobré vlně, Draci vyhráli v Poháru CEB, Eagles zahráli dobrá utkání v extralize a oba mají již blízko k postupu. V základní části byli 2-1 úspěšnější obhájci titulu. Nyní je drží pálkařsky nahoře Pabel Manazanero, momentálně nejlepší pálkař TOP6 s pálkařským průměrem .474. Eagles mají odehráno již 12 utkání a toto je jejich poslední hrací víkend v TOP6.

Druhý pohárový zástupce, Arrows, se utká s Hrochy. Brněnští zatím získali pouze tři vítězství, mají už 9 porážek a jejich naděje na postup do semifinále jsou hodně papírové. Arrows potvrzují svou extraligovou pálkařskou sílu.

Nejnapínavější bude určitě série mezi Tempem a Hlubokou. Její vítěz bude velmi blízko semifinálovým zápasům. Momentálně mají oba soupeři bilanci 5-4. Příští týden čeká Tempo double s Draky a Hlubokou double s Arrows. V základní části vyhrála Hluboká sérii 3-0.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.