Hlavní obsah

Bizarní zranění. Mladý ragbista si probodl nohu o praporek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K hodně netradičnímu zranění došlo v amatérské ragbyové lize mezi týmy Saddleworth Rangers a Rose Bridge. Osmnáctiletý Charlie Mills, hrající za prvně jmenovaný tým, si při pokusu o skórování zabodl do lýtka praporek, umístěný vedle hřiště. Do akce se okamžitě dostali záchranáři.

Foto: Twitter

Osmnáctiletý amatérský ragbista Charlie Mills po úspěšné operaci.

Článek

Ragby se řadí mezi nejtvrdší sporty. V každém zápase dochází k celé řadě ostrých střetů, což pochopitelně přináší i úrazy. Nejčastěji se jedná o zlomeniny nebo naraženiny. To, co se ale stalo britskému hráči Charliemu Millsovi, nemá obdoby. Hráč anglického Saddleworthu Rangers při pokusu o skórování zavadil o praporek vedle hřiště, který se zlomil a hrotem se odrazil směrem do hráčovy nohy.

Mills byl bezprostředně po nešťastném incidentu převezen do nemocnice, kde se podrobil operaci. Netradiční zranění si pochopitelně vyžádalo fotodokumentaci. Na jednom ze záběrů je zachycena probodnutá noha, na dalším snímku je britský hráč po úspěšné operaci a ve své ruce třímá kus „vyoperovaného" praporku. Osmnáctiletý ragbista si rázem vysloužil titul „nejtvrdší muž".

Svůj obdiv neskrýval ani bývalý anglický reprezentant Barrie McDermott. „Tohle je historka, kterou můžeš vyprávět svým kamarádům. Zdravím tě, chlape," zní na Twitteru již devětačtyřicetiletého Brita.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články