Hlavní obsah

Draci vedou ve finále baseballové extraligy 2:1, od obhajoby je dělí jedna výhra

Po třech finálových zápasech baseballové extraligy mají blíž k mistrovskému titulu Draci Brno. Obhájci prvenství prohráli s pražským Tempem jen v sobotu a vedou v sérii 2:1. Čtvrté utkání je na programu v sobotu v Praze.

Foto: baseball.cz, Robert Vávra

Milan Prokop z Draků Brno v akci.

Článek

Draci doma zvítězili v pátek 3:2 a v neděli 4:3, Tempo rovněž využilo výhody svého hřiště a v sobotu na něm vyhrálo 7:5. "Všechny tři zápasy byly vyrovnané a mohl vyhrát kdokoliv. Určitě to bude boj až do posledního autu," říká manažer Draků Hynek Čapka.

"Vedeme 2:1 a jsme spokojeni. Dobře nám zahrála obrana. Vynikající výkon v poli i na pálce podal Milan Prokop. V sobotu rozhodl jeden homerun a pak jsme dostali hit za dva body. To nás stálo zápas," dodává Čapka.

Manažer Tempa Lubomír Čuhel lituje po nedělní porážce vlažného vstupu hostů do utkání. "Byly tam nějaké mety zdarma a divoké nadhozy, kdy se Draci moc nenadřeli, aby skórovali tři body. Kdyby se hrálo od druhé směny, tak jsme zápas pravděpodobně mohli vyhrát," žehrá.

V sérii o třetí místo je stav mezi Hrochy Brno a Eagles Praha 1:1, rozhodne sobotní třetí zápas v Brně.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články