Hlavní obsah

Mistry v beachvolejbalu jsou Perušič, Schweiner a Hermannová, Štochlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mistry republiky v plážovém volejbalu se v Praze na Ládví staly nasazené jedničky Ondřej Perušič s Davidem Schweinerem a Barbora Hermannová s Marií-Sárou Štochlovou. Perušič se Schweinerem suverénně vybojovali třetí společný titul, Hermannová se Štochlovou se jako pár radovaly poprvé.

Foto: OBO 2023/Vlastimil Vacek, Právo

Ilustrační foto.

Článek

Perušič se Schweinerem během celého šampionátu neztratili ani set. Ve finále nedali šanci překvapení turnaje Kryštofu Janu Olivovi s Václavem Kurkou, které porazili 21:11, 21:13, a navázali na tituly z let 2020 a 2021. Bronz získali obhájci loňského prvenství Jakub Šépka s Tomášem Semerádem.

Hermannová se Štochlovou se v semifinále nadřely se sedmnáctiletými dvojčaty Annou a Kateřinou Pavelkovými, jež porazily až v tie-breaku. V duelu o zlato vítězky turnaje Pro Tour Futures v Brně zdolaly Markétu Nausch Slukovou s Karin Žolnerčíkovou 21:19, 21:13. Hermannová už má na kontě dva primáty s Nausch Slukovou a jeden s Martinou Williams, s níž slavila i Štochlová. Třetí skončily Markéta Svozilová s Kylie Neuschaeferovou.

Mistrovství ČR v plážovém volejbalu v Praze-Ládví:
Muži:
Finále: Perušič, Schweiner - Oliva, Kurka 2:0 (11, 13)
o 3. místo:
Šépka, Semerád - Berčík, M. Džavoronok 2:1 (-16, 19, 10)
Ženy:
Finále: Hermannová, Štochlová - Nausch Sluková, Žolnerčíková 2:0 (19, 13)
o 3. místo:
Svozilová, Neuschaeferová - K. Pavelková, A. Pavelková 2:0 (18, 13)

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články