Hlavní obsah

Návrat do klece! Muradov zná jméno dalšího soupeře

Praha

O novém soupeři Machmuda Muradova je jasno! Úspěšný zápasník MMA, který žije v Česku, podepsal smlouvu na čtyři zápasy. První z nich ho čeká na konci srpna v centru UFC Apex v Las Vegas. Soupeřem mu bude zkušený fighter Gerald Meerschaert, který má za sebou v kleci téměř padesát zápasů. „Vracím se do klece. Společně za vítězstvím!“ hlásí jednatřicetiletý bojovník.

Foto: Petr Kníže

Machmud Muradov se může těšit na další zápas v UFC

Článek

„Tohle je jen začátek mé cesty. Chtěl bych vám všem poděkovat za vaši podporu. Domlouváme další zápas a za pár dní oznámíme místo a jméno soupeře," uvedl po podpisu smlouvy rodák z Tádžikistánu, který má za sebou tři vítězné souboje v UFC.

Nyní už je všechno ujednané. Muradov poměří 28. srpna síly s americkým zápasníkem Geraldem Meerscahertem. Zkušený bojovník má za sebou v profesionální MMA již šestačtyřicet zápasů, ze kterých získal dvaatřicet vítězství. Pod hlavičkou UFC má ranař z Wisconsinu taktéž pozitivní bilanci 7-6.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Makhmud Muradov (@makhmud_muradov)

Hned ve třiceti případech dokázal třiatřicetiletý Američan svého soupeře ukončit před limitem. Z velké části se jednalo o ukončení duelu submisí. Za sebou má mimo jiné zápasy se sedmičkou střední váhy Jackem Hermanssonem a s třináctkou Kevinem Hollandem. V obou případech se jednalo o prohrané duely.

V posledním zápase se Meerschaert představil v polovině dubna v Las Vegas. Po dvou porážkách se nenacházel ve výhodné pozici, přesto dokázal zabrat a ukončil polského bojovníka Bartosze Fabinskiho gilotinou již po dvou minutách úvodního kola.

Reklama

Související témata: