Hlavní obsah

Brutální knockout. Bojovník útočil zezadu, poraženého šli pomstít fanoušci

Paříž

Nevídaný knockout rozzuřil fanoušky během turnaje v kickboxu Glory 42 v Paříži. Diváci rozpoutali v hale hotové peklo a vítěze napadli přímo v ringu. K vidění byla pořádná mela.

Foto: Profimedia.cz

Nizozemský bojovník Murthel Groenhart (vpravo) zvítězil na Galavečeru Glory 42 knockoutem, podle fanoušků se ale nechoval fair play, proto jej napadli přímo v ringu.

Článek

Takhle divoký konec zápasu se jen tak nevidí. Nizozemský bojovník Murthel Groenhart trefil na Galavečeru kickboxu nazvaném Glory 42 ve druhém kole svého soupeře Haruta Grigoriana kolenem do hlavy. Vypadalo to, že má Armén dost. Otočil se a mířil do svého rohu, vůbec se nechtěl bránit.

Jenže sudí zápas nepřerušil a Nizozemec zaútočil. Zezadu se přiřítil k soupeři a tvrdou ranou do oblasti čelistí jej poslal k zemi. Tady už bylo definitivně hotovo. Armén ležel bezvládně na zemi, na podlaze ringu byla krev, a rozhodčí zoufale gestikuloval, že je třeba pomoci lékaře.

Podle fanoušků poraženého Grigoriana bylo vítězství hodně problematické a kontroverzní. A tak si to šli s vítězem vyříkat přímo do ringu. Oslavy Groenharta tak netrvaly dlouho a v ringu bylo najednou nabito. Nizozemský bojovník se krčil u provazů a snažil se krýt před údery rozdivočelých diváků.

Podle pravidel sportu se Nizozemec ničím neprovinil, protože sudí nepřerušil zápas: Útok na soupeře, který stál k bojovníkovi zády však podle nebyl v duchu fair play, a tak se fanoušci rozhodli vítězovi naložit.

Reklama

Související témata: