Hlavní obsah

Bulimie i pokus o sebevraždu. Krásku už zase baví život, přišla s hodně žhavou výzvou

Moskva/Praha

Hodně žhavá výzva. Ruská kráska zvládla těžké chvíle. Má za sebou pokus o sebevraždu, překonala i problémy s bulimií. Čtyřnásobná gymnastická mistryně světa Aleksandra Soldatovová už si zase užívá života. Naposledy vyzvala na sociálních sítích fanoušky, aby hlasovali, které ze dvou videí se jim líbí více. V jednom hraje tenis ve spodním prádle, ve druhém má na sobě kostýmek.

Foto: Sport.cz

Čtyřnásobná gymnastická mistryně světa Aleksandra Soldatovová překonala velké osobní problémy a na sociálních sítích vyzvala fanoušky k hlasování.

Článek

Na sociálních sítích sleduje jednadvacetiletou Rusku 432 tisíc lidí. Vzhledem k tomu, že jde o úspěšnou, a navíc pohlednou mladou dámu, nebude mít jistě nouzi o komentáře zmíněných příspěvků. „Obě videa jsou povedená, vždycky jí to sluší. Ale něco mi říká, že mužům se bude líbit víc video ve spodním prádle," komentovala výzvu další gymnastka Alla Šiškinová.

Soldatovová, která má v medailové sbírce i tři zlata z ME, ráda zkouší i jiné sportovní disciplíny. V lednu zkusila třeba krasobruslení a hned se mluvilo o tom, že by mohla soupeřit s hvězdami Alinou Zagitovou a Jevgenií Medveděvovou.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Это моих два любимых видео Какое лучше?1/2?💛

Příspěvek sdílený Alexsandra Soldatova. (@soldy21),Kvě 28, 2020 v 5:02 PDT

Média připomínají, že i přes velké sportovní úspěchy má za sebou Soldatovová celou řadu velkých problémů. Bojovala s bulimií, začátkem letošního roku se pak psalo o pokusu o sebevraždu. Nakonec bylo vše vysvětleno tak, že šlo o nehodu s nožem během vaření.

Reklama