Hlavní obsah

Mayweather se ukázal v kleci. Bude boj s McGregorem za 10 miliard?

Praha

Existuje hranice, která bude konečná? Jednoduchá otázka a složitá odpověď. Pokud bude zájem, finanční spirála se bude nadále ve sportu šroubovat. Jinak by nebylo možné, aby se za jeden duel v MMA hovořilo o částce převyšující 10 miliard korun! S touto cifrou přišel webový portál thesun.co.uk ohledně možného souboje v kleci mezi Conorem McGregorem a Floydem Mayweatherem.

Foto: QWERT Boxing

Floyd Mayweather, neporažený boxer, vstoupí do klece s Conorem McGregorem?

Článek
Fotogalerie

Britský The Sun píše o částce 360 miliónů liber, což je v přepočtu 10 miliard a 300 miliónů korun. Ti dva se potkali v ringu a dali si boxerský zápas v srpnu loňského roku v Las Vegas. Američan vyhrál v desátém kole, Ir, zástupce bojových sportů, prohrál. A hned začal mluvit o odvetě v kleci.

Jedni se smáli, druzí si na čelo klepali, ale tak to bylo i před jejich boxerským duelem. Ten se uskutečnil a přinesl stamilióny dolarů. Stane se realitou i jejich bitva v oktagonu podle pravidel MMA?

Mayweather vypustil na svůj twitter první sondovací balónky, kde se ukázal v kleci. Zapózoval i v rukavicích, které nejsou klasické boxerské, ale používají se v MMA.

Jim White z talksport.com říká: „Myslím, že v zákulisí probíhá hodně rozhovorů okolo Mayweathera. McGregor neměl šanci v boxerském zápase s Mayweatherem. Lidé budou naladěni, aby je viděli. Myslím, že se to stane a myslím, že to bude znovu za tři, čtyři, pět set miliónů dolarů." A to je částka odpovídající 10 miliardám korun.

McGregor by tento zápas chtěl, několikrát se o něm už zmínil. Stane se za x měsíců realitou, dokázal by porazit boxera, který ani jednou v profesionálech neprohrál a vyhrál 50 zápasů? MMA není box.

Joe Rogan, komentátor MMA prohlásil, že Mayweather jedná s prezidentem UFC, tím je Dan White. "Spekuluje se o potenciální dohodě za 'miliardu' dolarů."

"Upřímně, nevidím Mayweathera v MMA, natož v UFC," nechal se slyšet zase bývalý šampión této organizace Michael Bisping.

Až čas ukáže...

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články