Hlavní obsah

Myslel jsem, že se dá takto utáhnout jen totální jelito, řekl Pešta po uškrcení Hroznýšem královským

Praha

V Denveru poznal sílu Hroznýše královského. Český bojovník v MMA byl uškrcen Rusem Alexejem Olejnikem, a to už v prvním kole. Zlom nenastal, třetí porážka v řadě v prestižní organizaci UFC. Smlouva na šest zápasů - porážka, výhra, další tři nezdary. Zbývá jediný podepsaný souboj. Jaká bude budoucnost druhého Čecha, který se probil do prestižní skupiny bojovníků?

Foto: Profimedia.cz

Viktor Pešta (vpravo) prohrál, uškrtil ho Rus Alexej Olejnik.

Článek

Byl pokořen chvatem zvaným Ezekiel Choke. Následoval jen prosebný výraz směrem k rozhodčímu. V tu chvíli už Pešta věděl, že prohrál.  Sám na svém facebookovém profilu přiznal, že ho výsledek vůbec nenadchl. „Tak je po všem. Posral jsem to a nechal se uškrtit na Ezekiel Choke zespoda v mountu. Věděl jsem, že má tohle škrcení rád, ale vždycky jsem myslel, že se na něj dá utáhnout jen totální jelito," okomentoval svůj konec v prvním kole Čech, který padl na galavečeru UFC Fight Night.

Šestadvacetiletý Pešta nezačal špatně, ale dostal se na zem s přeborníkem, který je v tomto měření sil vynikající. Ten nezklamal. Devětatřicetiletý Rus s přezdívkou Hroznýš královský si situaci pohlídal a mohl se radovat už ve třetí minutě úvodního kola.

„Cítil jsem se dobře. Příprava byla bez problémů, takže můžu vinit jen sebe. Děkuju Jirkovi Paluskovi a Gregu Jonesovi, že mi stáli v rohu," dodal ještě Pešta, který teď bude čekat na vývoj okolo své profesionální kariéry.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.