Hlavní obsah

Česko - Malajsie 3:3Převaha nestačila. Reprezentanti nakonec zachraňovali remízu s Malajsií

I přes převahu a velké množství příležitostí nedokázala futsalová reprezentace v prvním utkání turnaje Eagle Agricultural Cup porazit Malajsii a remizovala s ní 3:3. „Chyběl nám pohyb a řešení přečíslení. Koncovka byla dneska tragická. Když se podívám na výsledek, tak by utkání spíše slušelo skóre deset-deset. Šance byly na obou stranách," postěžoval si český trenér Tomáš Neumann.

Článek

Do utkání vstoupili Češi razantně. Slováček trefil tyč a za chvíli už po hlavičce Beleje vedli. Další šance ale zahazovali, nebo je hatil zázračnými zákroky brankář Firdaus, kapitán soupeře.

Chvíli po přestávce Malajsie vyrovnala a rozjela se velká bitva. Češi pak dokonce prohrávali, ale Vnuk srovnal na 2:2. Po další chybě však český výběr musel opět dohánět manko, když inkasoval do prázdné branky. Nakonec ale Siedler zajistil ranou z voleje českému celku remízu 3:3..

„Z výkonu jsem trochu rozčarován, ale je to těžké. Časový posun je obrovský. Není to jednoduché a všichni jsme z toho rozsekaní. Hodně to naši hru ovlivnilo," přiznal trenér českého týmu Tomáš Neumann. „Musíme být rádi za remízu, protože jsme mohli prohrát, ale i vyhrát."

Česko - Malajsie 3:3 (1:0)
Branky: 4. Belej, 27. Vnuk, 35. Seidler – 21. Saiful, 26. Ridzwan, 30. Azri.
ČR: Gerčák, Vavrek – D. Drozd, Slováček, Koudelka, Záruba - Belej, Seidler, Kovács, Vnuk - Vavrek, Štrajt, Hrdina.

Reklama

Související témata: