Hlavní obsah

Skandál! Fotbalista v opilosti způsobil smrtelnou nehodu. Oběť uhořela

Las Vegas/Praha

Vycházející hvězda týmu Las Vegas Raiders z nejvyšší profesionální ligy amerického fotbalu (NFL) bude obviněna z řízení pod vlivem alkoholu s následkem smrti. V noci z úterý na středu Henry Ruggs způsobil dopravní nehodu, při které v autě uhořel člověk. Ruggsovi teď hrozí až dvacet let za mřížemi.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Henry Ruggs způsobil nehodu, při které uhořel člověkVideo: sntv

 
Článek

Velký talent amerického fotbalu, kterého si v prvním kole draftu NFL v roce 2020 vybrali Raiders v časných ranních hodinách, naboural se svým vozem zezadu do dalšího vozidla, které vzplálo. Řidiči se bohužel nepodařilo utéct.

Dvaadvacetiletý Ruggs podle policie vyvázl jen s lehčími zraněními. Policie, která nehodu vyšetřuje, také uvedla, že Ruggs na místě jevil známky opilosti. Osobu, která v autě uhořela, se zatím nepodařilo identifikovat. Fotbalistovi hrozí odnětí svobody v rozmezí od dvou do dvaceti let.

Ruggs byl hvězdou vysokoškolské ligy, ve 40 zápasech za tým Crimson Tide zaznamenal 24 touchdownů, v Las Vegas se mu zatím na úspěšnou sérii navázat nepodařilo. Ač je znám jako jeden z nejrychlejších hráčů v NFL, ve 20 zápasech zaznamenal jen čtyři touchdowny.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Henry J Ruggs III™️ (@ruggs_iii)

Klub vydal prohlášení, ve kterém uvádí, že je se situací obeznámen, a vyjádřil soustrast rodině oběti. O pár hodin později na sociální sítě napsal krátkou zprávu o tom, že hráče z týmu propustil.

Pro klub je to další rána poté, co v polovině října byl nucen skončit kouč Jon Gruden, který se před deseti lety rasisticky vyjadřoval na adresu majitelů ostatních klubů NFL.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články