Hlavní obsah

Trefa do černého. Zaměstnankyně White Sox předvedla nejhorší zahajovací nadhoz v historii baseballu

Chicago/Praha

Tohle se nepovedlo. Duel mezi Chicagem White Sox a Kansas City Royals baseballové ligy MLB měl legrační předehru. Zaměstnankyně měsíce chicagského klubu dostala v úterý večer možnost hodit zahajovací míč utkání. Tohoto úkolu se zhostila odvážně, ale bohužel také velmi nešikovně. Místo do rukavice baseballisty na metě totiž míč z její ruky doputoval přímo do objektivu vedle stojícího fotografa.

Foto: Sport.cz

Zaměstnankyně měsíce klubu Chicago White Sox hází zahajovací nadhoz utkání MLB.

Článek

Je to tradice stará snad stejně jako celý baseball. Před startem klání si první ceremoniální nadhoz vezme na starost někdo z diváků utkání. Bývají to váleční veteráni, policisté, známé osobnosti, sportovní legendy nebo jednoduše fanoušci.

Čest hodit první nadhoz tentokrát dostala zaměstnankyně měsíce chicagského klubu White Sox. Dáma suverénně vystoupala na kopec, zamávala divákům a pak vší silou hodila míč.

Balón ale daleko nedoletěl. Snad se jednalo o náhodný a silný poryv větru, možná ženě jednoduše sjela ruka. Tak jako tak, její pokus skončil v objektivu fotografa, který se pokoušel slavnostní chvíli zvěčnit. Doufejme, že aparát ránu míčem přežil a že si fanynka momentku ze slavnostního ceremoniálu bude doma moci pověsit na zeď.

Reklama

Související témata: