Hlavní obsah

Neomylný Vůjtek by si mohl otevřít věštírnu! A jak vidí finále Hadamczik a Antoš?

Jan ŠkvorSport.cz

Klidně by si mohl otevřít věštírnu a hrát si na Sibylu. Když totiž Sport.cz oslovil Vladimíra Vůjtkem před startem čtvrtfinále play off, správně tipnul všechny čtyři postupující. A před semifinále se zaskvěl znovu, když ukázal na Liberec a Třinec. Jak tedy podle 73letého bývalého kouče národního týmu dopadne bitva o titul mezi Oceláři a Bílými Tygry?

Foto: Sport.cz/Vlastimil Vacek (Právo), Ronald Hansel a Jan Handrejch

Zleva Vladimír Vůjtek, Milan Antoš a Alois Hadamczik.

Článek

Sport.cz před startem finále opět oslovil i dalšího někdejšího kouče reprezentace Aloise Hadamczika a rovněž bývalého útočníka a dnes spolukomentátora ČT Milana Antoše. Jak vidí poslední extraligovou sérii sezony oni?

Vladimír Vůjtek

Osobně vidím favorita v Liberci. Má vyrovnanější kádr, takový drsnější s většími bijci. Do toho má skvělé hráče pro přesilovky a celkově prvotřídní elitní lajnu, ať už v ní hraje s Lencem a Birnerem Gríger nebo Musil.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Vladimír Vůjtek věří ve finále Liberci.

Třinec má taky skvělý tým, ale zdá se mi, že momentálně nejsou v nejlepší formě. Tipuju 4:2 pro Liberec.

Alois Hadamczik

Liberec mě proti Spartě hodně mile překvapil. Klobouk dolů před trenérem Augustou, udělal v Liberci velký kus práce. S Třincem to bude hodně urputná série. Je těžké tipovat, bude to otevřená partie.

Tygrům chytá výborně Kváča, ale mile mě překvapil i Kacetl. Třinci hraje výborně Vrána, Martin Růžička dává góly a jejich lajna je silná.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Alois Hadamczik očekává vyrovnané finále, palce drží Třinci.

Jako trenér si vítěze netroufnu tipnout, ale kdybych měl říct jedno jméno, tak povím Třinec. Má v sobě sílu a odhodlání. Stanu se teď fandou a ne trenérem, takže fandím Třinci, kde jsem vyrůstal a znám tam lidi.

Milan Antoš

Doufám, že to bude drama až do konce a rozhodne se ve třetím prodloužení sedmého zápasu. A taky bych si přál, aby bylo daleko méně chyb rozhodčích, než jsme viděli v semifinále. Trošku bych dával víc procent na vítězství Třinci, ale když jsem viděl výkon libereckých Knota s Kváčou, tak Tygři budou těžkým soupeřem. Tipuju 4:3 pro Třinec.

Kdo se stane extraligovým mistrem?
Třinec
51,1 %
Liberec
48,9 %
Celkem hlasovalo 5621 čtenářů.

Reklama

Související témata: