Hlavní obsah

Do branky Lukáše, či Kováře? A do útoku Plekance. Aneb jaký je nejlepší výběr extraligy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hokejová extraliga se blíží do závěrečné čtvrtiny základní části. A byť ještě zdaleka není jasné, které celky si zajistí přímý postup do čtvrtfinále a na koho zbude pád do baráže, tak už je zřejmé, jací plejeři v soutěži hrají prim. Jak by vypadal ligový all star tým pohledem redaktorů Sport.cz Martina Kézra a Roberta Sáry a kteří hráči jsou těmi, kvůli nimž se fanoušci ženou do ochozů, si můžete poslechnout v dalším díle podcastu Za mantinelem.

Upoutávka na podcast Za mantinelem. Tentokráte o tom, jak by vypadal ligový all star tým pohledem redaktorů Sport.cz

 
Článek

A hned na postu brankáře se ve volbě Martina Kézra objevuje lehce překvapivé jméno - Jan Lukáš z Olomouce. „Lukáš tam začínal jako jasná dvojka. Branislav Konrád byl zvyklý odchytat téměř všechno a Lukáš se dostával do branky jen v případě nouze. Zranění Konráda už to v minulé sezoně trochu otočilo. A nyní je Lukáš pro Olomouc jistotou, na kterou se může spolehnout," popisuje Kézr.

Zatímco Sára by na tuto pozici do all star týmu vybral Jakuba Kováře ze Sparty, který je symbolem pražského vzkříšení.

Jde-li o obránce, pak shodně padla jména pardubických Petera Čerešňáka a Tomáše Dvořáka, přičemž v záloze jsou i sparťané David Němeček a Michal Kempný. Naopak zklamaní jsou reportéři z výkonů Jana Ščotky, který přitom v minulé sezoně zažil báječné bronzové tažení s reprezentací.

A útok? Tomáš Plekanec je volbou obou, pak reportéři zmiňují kvarteto - Řepík, Daňo, Sedlák a Růžička. Proč? Také to uslyšíte v podcastu Za mantinelem.

Reklama

Související témata: