Hlavní obsah

PŘÍKLEP: Než dělat křoví, raději skončit, vysvětluje Nedorost. V Mladé Boleslavi zůstává v jiné funkci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když v listopadu vyšla zpráva, že ve sportovním vedení hokejistů Mladé Boleslavi končí Václav Nedorost s Radimem Vrbatou, leckterý fanoušek byl jistě zaskočen. Středočeši totiž s tímto duem došli v předchozích dvou ročnících až do extraligového semifinále. „S tím, kam ten klub směřoval, jsme neviděli, že bychom mohli sestavit tým podle našich představ,“ vysvětluje Václav Nedorost v pořadu Příklep na Sport.cz.

Příklep s Václavem NedorostemVideo: Sport.cz

 
Článek

Konec dvou parťáků, kteří spolu mimo jiné jako hráči získali titul juniorských mistrů světa, se prý řešil ještě před začátkem sezony. „Už od léta jsme se bavili s vedením o následující sezoně a prostě jsme se s Radimem rozhodli neprodloužit smlouvu na další sezonu s tím, že dokončíme tuhle a za všechno bychom byli zodpovědní. Za přivedené hráče, trenéry," prozrazuje někdejší útočník.

Funkci mladoboleslavského sportovního manažera tak od listopadu zastává Martin Ševc. „Nejvyšší vedení to vidělo malinko jinak a přivedli okamžitě nového sportovního ředitele, který bude od té další sezony, ale už i s pravomocemi k této, a proto, než tam dělat křoví nebo než tam zasahovat do věcí, o kterých člověk úplně z té funkce nemůže rozhodnout, jsme se rozhodli na vlastní žádost skončit," říká Nedorost.

V hokejovém studiu Sport.cz dále vysvětluje, v čem spočívaly neshody s vedením a v jaké pozici nakonec s Radimem Vrbatou pokračují dál. Řeč přichází také na mládežnické reprezentační týmy, ať už stříbrnou dvacítku, nebo osmnáctku, kterou čeká mistrovství světa v dubnu. A tématem je i NHL, v níž host Příklepu nastupoval jako hráč Colorada a Floridy.

Více v Příklepu s Honzou Homolkou, Janem Škvorem a Václavem Nedorostem.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články