Hlavní obsah

Extraligu stíhají špatné zprávy, ale nabízí i dojemné příběhy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak se může hokej bránit omezené divácké kapacitě a proč nezbylo než zrušit zápasy pod širým nebem ve Šindlerově Mlýně. Hokejový podcast Za mantinelem tentokrát cílí na domácí soutěž, kterou koncem listopadu stíhá jedna špatná zpráva za druhou.

Foto: Sport.cz

Za mantinelem

Článek

Extraliga se blíží do poloviny základní části a některé karty se zdají jasně rozdané. Horní patra tabulky ovládá mistrovský Třinec a překvapivě druhý Hradec Králové. O jeho kouzlu uslyšíte víc v podcastu, kde se rozebírá i postavení Zlína a Kladna na opačném pólu.

Tři slavné hokejové bašty provedly během sezony trenérské změny. Zatímco poslední výkony i výsledky Sparty naznačují, že ji obnovení trenérského tandemu Jandač, Hořava svědčí, tak Brno se trápí i po návratu majitele Zábranského na střídačku. Hodně emotivní je příběh o tom, jak trenér Růžička zase našel cestu do Litvínova a podobně je to s comebackem útočníka Přibyla po pěti letech na extraligový led.

Reklama

Související témata: